Far Cry 6-trailer toont je hoe het prille begin van een dictatorschap eruitziet

Heb je je ooit al afgevraagd hoe je een dicator wordt? De nieuwste trailer van Far Cry 6 geeft je alvast een goed beeld hiervan.

In de trailer zien we hoe superschurk van dienst Anton Castillo z’n stempel op de reeks zal drukken. Hij leert daarbij meteen zijn zoon Diego hoe een goede dictator de koe bij de hoorns vat.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.