Gearbox kondigt Godfall: Fire & Darkness aan; ook een PS4-release op komst

Godfall

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation 5, maar krijg je maar geen exemplaar in handen? No worries, Gearbox got you covered. Godfall, een PlayStation 5-releasegame verschijnt op 10 augustus op de PlayStation 4. Ook de nieuwe Fire & Darkness-uitbreiding verschijnt die dag op beide platformen.

Normaal gezien krijgt een PlayStation 4-game een dedicated PlayStation 5-equivalent na verloop van tijd. Met Godfall is dat anders; door het grote gebrek aan PlayStation 5-consoles besliste Gearbox de game ook op PlayStation 4 uit te brengen zodat een groter publiek er mee aan de slag kan. Samen de PS4-versie verschijnt ook de Fire & Darkness-DLC, aangevuld met een gratis Lightbringer-update.

Zowel voor de nieuwe spelers op PlayStation 4 als ervaren rotten op PlayStation 5 valt er dus heel wat nieuws te beleven. Last but not least; de game zal ook cross-play ondersteunen op PlayStation 4 en PlayStation 5!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.