Tribes of Midgard verschijnt op 27 juli

Tribes of Midgard, een game waarin je samen met vrienden in de huid van een leger vikings kruipt, verschijnt op 27 juli. Momenteel is een release gepland voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Wij laten Valhalla maar al te graag voor wat het is en trekken met veel plezier naar Midgard!

In Tribes of Midgard kruip je in de huid van een viking die Midgard moet zien te beschermen van de reuzen die het dorp belagen. Het geheel straalt wat Diable 3-vibes uit als het neerkomt op combat, maar bevat ook heel wat survival-elementen die het wat meer naar de RPG-/RTS-kant doen doorwegen.

Ook de unieke grafische stijl valt bij velen in de smaak. Daarbij kan het alles solo gespeeld worden, al worden negen extra vrienden in co-op aangeraden. Doet dit alles naar meer smaken? Bekijk dan zeker onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.