Eerste in-game teaser voor Xbox-exclusive Starfield

We hebben er lang moeten op wachten maar het team achter Skyrim en Fallout 4 toont ons de eerste beelden voor Starfield.

De game neemt ons mee honderden jaren in de toekomst zegt Bethesda-icoon Todd Howard. Waarom we zo lang moesten wachten? Omdat nu pas de hardware beschikbaar is om de game volop te kunnen draaien.

Release 11 november 2022 en meteen op Game Pass bij launch. De game wordt ook een Xbox-eclusive trouwens, jammer voor de PlayStation-gamers toch…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)