Bekijk de fantastische trailer van S.T.A.L.K.E.R. 2, verschijnt volgend jaar

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Tijdens de Xbox-conferentie heeft Microsoft bevestigd dat S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl volgend jaar eerst naar Xbox-consoles komt. Dit wil waarschijnlijk zeggen dat de game later toch naar PlayStation-consoles zal komen.

Ontwikkelaar CSC heeft ook een uitgebreide gameplaytrailer laten zien, waarin we de game in actie konden zien Dankzij ray-tracing ziet S.T.A.L.K.E.R. 2 er onwaarschijnlijk knap uit. Vooral de details in de muren en het water zijn een lust voor het oog.

Na het zien van deze trailer kan ik écht niet wachten om opnieuw op ontdekkingstocht te trekken in en rond de ontplofte kernreactor van Chernobyl!

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is vanaf 28 april 2022 op PC en Xbox -consoles. De game zal ook vanaf dag 1 beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.