Back 4 Blood doet het in oktober

Back 4 Blood

Wie mist er hier Left4Dead? Ik alvast wel. Ik zet dan ook met streep 12 oktober in mijn agenda. Dan zullen co-op zombieknallers kunnen smullen van de terugkeer van Turtle Rock Studios in het zombieshooter-genre, met Back 4 Blood.

De release is meteen met een heerlijk bloederige nieuwe trailer aangekondigd tijdens de E3 showcase van Microsoft Xbox. De game zal meteen bij launch beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Back 4 Blood is een coöperatieve first-person zombie-shooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise en bevat spannende, dynamische moment-to-moment-gameplay en zeer diverse en aanpasbare actie waar spelers geen genoeg van kunnen krijgen.

Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een rampzalige uitbraak van de parasitaire Devil Worm, die het merendeel van de mensheid heeft besmet of gedood. Gehard door afschuwelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overblijfselen van de mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette Ridden en de wereld te redden.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.