Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 23)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Weekend of niet, het wordt een heel druk weekend… Morgenavond pakt Ubisoft uit met zijn Ubisoft Forward-event, en zondag is het de beurt aan Microsoft en Bethesda om ons te vertellen en te tonen wat ze in petto hebben voor ons de komende maanden. En dit alles kan je natuurlijk volgen op Pragalicious.com!

Qua gaming heb ik een zwaar vermoeden dat ik dit weekend Chivalry 2 in huis ga halen om me eens lekker uit te leven op het middeleeuwse slagveld. Als de game echt zo leuk is als iedereen me komt vertellen, dan moet ik hem zeker eens proberen. Voor 35 euro kan je immers niet sukkelen denk ik dan. En als ik dan nog tijd over heb, de Rode Duivels zullen ook heel wat tijd opeisen dit weekend, dan ga ik nog een paar afleveringen meepikken van Ragnarok op Netflix.

Jammer dat een weekend maar 48 uren duurt, zoveel dingen te doen, of willen doen, maar zo weinig tijd…

Praga volgt, net zoals bijna iedere gamer, de E3 dit weekend op de voet.

Yakkoi

Dit weekend wordt een voorspelbaar weekend voor een game- en voetballiefhebber. De E3 gluurt om de hoek, waardoor ik met een zak chips voor de computer ga zitten en excited ga lopen wezen over de nieuwste games. Daarnaast begint het EK en speelt België, dus zaterdag neem ik even een pauze van al de E3-gekte.

Tussenin neem ik ook nog tijd om te gamen: Chivalry 2 kwam een paar dagen geleden uit en weet nog steeds regelmatig een glimlach op m’n gezicht te toveren. Ideale game om tussenin een potje op te spelen! Na het weekend kunnen jullie een review van de titel verwachten. 


RoMa

Dit weekend bezoek ik m’n ouders die in Duitsland wonen. M’n moeder is jarig en dat verdient een feestweekend. Van gamen komt dus helemaal niks in huis.

Hopelijk weet ik na het weekend nog hoe ik deftig moet hakken in Chivalry 2. Ik ben al enkele dagen in de ban van de game, maar een simpele pick-up-and-play is het verre van. Ik ben er toch al in geslaagd om enkele epische kills te halen. Wat kan ik goed maniakaal lachen in dit spel.

Naast het hakken in Chivalry is er ook rakken in Wreckfest. Een absolute ontdekking dankzij PS+ en echt wel my kind of racegame. Extra knap op PS5, wat je ook leest in de review.

Maar dit weekend wacht de Duitse zon dus op mij. Auf wiedersehen!

Geen games op het menu van RoMa, wel het pitoreske Duitsland.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.