fbpx

Netflix geeft eerste bewegende beelden vrij van Vikings: Valhalla

You gotta love Netflix Geeked Week! Fans van de geweldige serie Vikings die uitkijken naar de opvolger genaamd Vikings: Valhalla, die mogen even tafels en stoelen aan de kant schuiven en een vreugdedansje maken.

Naar aanleiding van Geeked Week heeft Netflix de eerste bewegende beelden vrijgegeven van Vikings: Valhalla, de opvolger van de geweldige reeks Vikings waarin Ragnar Lothbrok en zijn zonen centraal stonden.

De nieuwe reeks speelt zich een eeuw na de iconische voorganger af en draait om een aantal legendarische Vikingen zoals daar zijn Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada en William the Conqueror.

Op de beelden natuurlijk scenes van wat Vikingen echt graag doen; vechten, plunderen en de zeven wereldzeeën bevaren op zoek naar avontuur, rijkdom en glorie.

Ik kan nu al niet meer wachten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: