Er is een nieuwe The Lord Of Rings-film op komst

Wat mij betreft zijn The Hobbit-trilogie en The Lord of the Rings-trilogie de beste films ooit gemaakt. Ik kan ze kijken, herbekijken en blijven herbekijken. Het goede nieuws is nu dat er een nieuwe The Lord of the Rings-film op komst is.

Bijna 20 jaar nadat The Return Of The King de iconische fantasy trilogie afsloot op het witte doek mogen we uitkijken naar een nieuwe prent in de reeks. New Line Cinema en Warner Bros. Animation hebben officieel aangekondigd dat The Lord Of The Rings: The War Of Rohirim in productie is.

Deze nieuwe film zal wel een animatiefilm worden, maar zich nog steeds afspelen in dezelfde tijdlijn en hetzelfde universum als de iconische Peter Jackson films.

The War of Rohirrim is een prequel op de Jackson-films, en zal zich concentreren op de Koning van Rohan als hij de strijd aanbindt met Helm Hammerhand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)