Cross-play komt naar Overwatch

Overwatch 2 mag dan wel in de steigers staan, dat betekent niet dat de eerste telg uit de reeks geen aandacht meer verdient. Meer zelfs; Blizzard kondigde zonet aan dat cross-play op komst voor de hero shooter.

Een concrete launchdatum voor de cross-play-functionaliteit is er nog niet, al zou die wel eens heel snel live kunnen gaan. Het enige wat je moet doen is jouw Battle.net-account linken aan jouw specifieke console-account. Moeten we deze feature zien als een laatste eerbetoon aan nummer één in de franchise, of moeten we dit alles beschouwen als een generale repetitie voor Overwatch 2 die cross-play vanaf het begin zal ondersteunen?

Meer vragen? Onderstaande video bevat ongetwijfeld enkele antwoorden!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

Eén opmerking over 'Cross-play komt naar Overwatch'

Reacties zijn gesloten.