Sid Meier’s Civilization VI Anthology vanaf vandaag beschikbaar voor PC, tijdelijk aan speciale introductieprijs

Altijd al willen inspringen in de wondere strategiewereld van Civilization? En ben je ook zo iemand die altijd graag álles heeft van een bepaalde game? Dan is de Anthology-versie van Sid Meier’s Civilization VI ongetwijfeld iets voor jou.

2K heeft Sid Meier’s Civilization VI Anthology uitgebracht voor Windows PC’s. Zoals de naam al doet vermoeden bevat deze versie alles wat ooit al is uitgebracht voor deze fantastische turn-based strategiegame. Een overzicht:

 • Sid Meier’s Civilization VI basisspel
 • Civilization VI – Rise and Fall uitbreiding
 • Civilization VI – Gathering Storm uitbreiding
 • Civilization VI – New Frontier Pass
 • Alle DLC Packs: 
  • Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Vikings Scenario Pack
  • Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack.

Meer dan content genoeg volgens mij om je uren, weken en maanden zoet te houden!

Om de instap nog draaglijker te maken, wordt de game tijdelijk aan een speciale introductieprijs aangeboden. In plaats van de normale €99,99 betaal je nu tijdelijk slechts €49,99 voor dit gigantische pakket.

De speciale introductieprijs van Civilization VI Anthology eindigt in de Epic Games Store op 24 juni om 17.00 uur CEST en op Steam op 8 juli om 19.00 uur CEST. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.