Train binnenkort als Rocky in Big Rumble Boxing: Creed Champions

Altijd al in de voetsporen willen treden van Rocky Balboa of Adonis Creed? Dan heb je geluk, want Koch Media en Survios hebben aangekondigd dat ze werken aan de boksgame Big Rumble Boxing: Creed Champions.

In Big Rumble Boxing: Creed Champions stap je in de virtuele ring om te trainen, vechten en winnen als de legendes Adonis Creed en Rocky Balboa in een beukende arcade-bokservaring die zich afspeelt in de beroemdste boksfilmfranchise ooit. Stijg in de klassementen van de intense arcade-mode, verbeter je vaardigheden in klassieke Rocky-trainingmontages, en vecht tegen vrienden in de lokale multiplayer.

De Rocky- en Creed-films zijn goed voor meer dan 1,3 miljard dollar aan box-office verkopen, drie Academy Awards en tien Academy Award-nominaties. De eerste Rocky-film viert later dit jaar trouwens zijn 45e verjaardag!

Big Rumble Boxing: Creed Champions moet later dit jaar verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC (via Steam)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.