Collectors scoren deze week meerdere bonussen in Red Dead Online

Ben je een trouwe Red Dead Online-speler die elke dag op zijn trouwe paard het wilde westen doorkruist op zoek naar rijkdom, glorie en avontuur? Dan zou ik deze week maar een tandje bijsteken als ik jou was. Er vallen immers meerdere bonussen te scoren.

Deze week kunnen Collectors in Red Dead Online meerdere bonussen scoren in hun zoektocht naar schatten over de frontier, daarnaast levert teamwork Dubbele Beloningen op in de nieuwste Featured Series laat Rockstar weten.

  • 1.5X RDO$ op alle verkopen van complete Collectible Sets, plus Dubbel Rol XP voor het ontdekken van Collectibles
  • Dubbel RDO$ en XP in de Featured Series van deze week, met versies voor vier teams van modes zoals: Hostile Territory, Name Your Weapon, Plunder, and Team Shootout
  • Drie gratis Tarot Cards voor alle Collectors en een beloning voor 1,000 Collector XP voor Collectors onder Rank 20
  • Een gratis Collector’s Map en 2 Treasure Maps voor alle Collectors die of meer dan 5 Ranks stijgen, of hoger zijn dan Rank 15
  • Een beloning voor een gratis Hat (tot Rank 15) voor iedereen die deze week een mode wint in de Featured Series
  • 5 Gold Bars korting op de Collector’s Bag van Madam Nazar
  • Nieuwe kortingen: 40% korting op de Pennington Field Shovel, de Horse Lantern, de Metal Detector, de Refined Binoculars en alle Gunbelts, plus 30% korting op alle Collector’s Role Outfits, alle Criollo Horses en de Águila Machete
  • Nieuwe Prime Gaming-voordelen: spelers die vóór 5 juli verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een beloning voor een gratis Emote, plus aanbiedingen voor 30% korting op de Bar Expansion en een Novice of Promising Moonshiner Item
  • En de volgende update van Red Dead Online komt deze zomer uit, met de mogelijkheid om boerderijen te beroven en nieuwe wegen voor persoonlijke verrijking – zonder voorafgaande uitgaven – plus een geheel nieuwe club die tal van beloningen biedt

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)