Nieuwe Far Cry 6 gameplay video neemt ons mee naar het tropische eiland Yara

Er is geen enkele Far Cry-game die ik niet uitgespeeld heb, en ja, raar maar waar, Far Cry Primal is nog steeds mijn favoriete Far Cry-game. In Far Cry 6 echter geen primitieve toestanden, maar een zonnig en tropisch eiland genaamd Yara. Tijd om op verkenning te gaan in deze nieuwe video.

YouTubes Cycu1 pakt uit met een 8 minuten durende nieuwe Far Cry 6-video waarin we nieuwe gameplay footage te zien krijgen.

Het eiland Yara staat hier natuurlijk centraal dus als je zin hebt in een tropische vakantie, dan mag je mij altijd bellen. Ik ga mee!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)