Het zevende seizoen van Fortnite doet het met UFO’s

Vorige week hadden we al een klein vermoeden, maar sinds gisteren is er eindelijk zekerheid. Het nieuwe, zevende, seizoen is van start gegaan en het eiland is helemaal in de ban van UFO’s. Het seizoen kreeg dan ook de toepasselijke naam: Invasion.

Wanneer je de game opstart zal je merken dat het eiland op heel wat plekken onherkenbaar veranderd is. Waar eerder nog de Spire stond te glimmen in de zon, is nu een diepe krater geslagen en heeft een buitenaardse vegetatie het overgenomen. Op andere plekken zijn grote satellieten verschenen en er is nu ook van bovenaf gevaar.

Want de aliens hebben niet alleen het eiland aangetast, ze patrouilleren ook nog steeds in het luchtruim. Hierdoor bestaat de kans dat je opgestraald wordt en op een random plek wordt teruggedropt. Maar wanneer je een ruimteschip weet neer te halen, kan er wel zelf mee rondvliegen!

Lees verder onder de video

Uiteraard is er ook een nieuwe Battle Pass beschikbaar. Deze werkt iets anders dan de vorige. Nu krijg je sterren na het levellen waarmee je zelf kan kiezen welke items je ontgrendeld. Het coole is ook dat Rick van Rick & Morty en Superman op termijn gaat kunnen vrijspelen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.