Maak americain préparé van je tegenstanders in Chivalry 2’s hak- en steekfestijn

Chivalry 2

Zijn titels als Fortnite, Warzone, Apex Legends niets voor jou, maar heb je wel eens zin om er met de botte bijl, letterlijk dan, in te vliegen? Of droom je van een carrière als beenhouwer of curryworstendraaier en wil je al wat oefenen? Of is een broodje Martino met zelfgemaakte americain préparé helemaal jouw ding? Dan hebben wij de perfecte game voor jou.

Het ultieme middeleeuwse slagveld is geopend! Torn Banner Studios, Tripwire Presents en Deep Silver openen de poorten naar Chivalry 2, het langverwachte vervolg op de originele en unieke first-person slasher Chivalry: Medieval Warfare.

Na jaren van ongeduldig wachten en uitgebreide play-testing door de Chivalry-community is Chivalry 2 nu verkrijgbaar mét Cross-Play-support voor de PlayStation 4- en PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S-systeem.

Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher die is geïnspireerd door epische middeleeuwse veldslagen zoals we die uit films kennen. Spelers kunnen genieten van alle iconische actie uit die tijd, van zwaardgevechten tot stortregens brandende pijlen, kasteelbelegeringen en meer. Heers over uitgestrekte slagvelden terwijl katapulten de aarde verscheuren en spelers kastelen aanvallen, dorpen in brand steken en boeren afslachten in de terugkeer van Team Objective-maps.

Chivalry 2 tilt de actie uit het originele Chivalry: Medieval Warfare naar een hoger niveau met een gloednieuw en verbeterd gevechtssysteem dat realtime slagen combineert met een free-flowing combosysteem om de actie te versnellen en de speler als een stalen wervelwind door het slagveld te laten razen. Het gevechtssysteem van Chivalry 2 biedt spelers volop ruimte om meerdere vijanden tegelijk te bestrijden en mengt het beste van FPS- en vechtgame-elementen voor een ongekende zwaardvechtervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)