fbpx

Capcom zendt maandag 14 juni ‘s avonds haar E3-presentatie uit

Er zijn nog een paar gaten in het E3-programma, maar eentje kunnen we gelukkig al invullen. Want Capcom heeft via YouTube laten weten dat het maandag 14 juni om 23u30 haar E3-presentatie zal uitzenden.

De presentatie zal in goede banen geleidt worden door Esports host Rachel Quirico, beter bekend als Seltzer. Tijdens de uitzending krijgen we zeker al meer te zien van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, The Great Ace Attorney Chronicles en krijgen we updates van de reeds beschikbare games Monster Hunter Rise en Resident Evil Village. Maar het spreekt voor zich dat de ontwikkelaar/uitgever nog heel wat lekkers in petto heeft voor ons.

Je kan de presentatie op maandag 14 juni om 23u30 live volgen via onder andere YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d