Sony toont eerste gameplay van 7 in ontwikkeling zijnde PSVR-games

7 games, 7 gameplay trailers! Fan van PlayStation en in het bijzonder PSVR? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De studio werkt momenteel aan 7 verschillende PSVR-games, en van die 7 games krijgen we in het totaal 7 trailers te zien. Lucky number 7 dus!

We lijsten ze hieronder even kort op voor jullie. Dat is altijd gemakkelijk denken we dan. De games zijn zowel speelbaar op PS4 en PlayStation 5. Maar uiteraard wel enkel in PSVR.

Sniper Elite VR

De populaire serie van Rebellion gaat de VR-toer op. Headshots en gevoelige lichaamsdelen raken, nagenieten met de X-ray killcam, en natuurlijk den Duits afknallen.

Fracked

Een first person shooter boordevol extreme actie, een beetje à la Vin Diesel in de XXX-films dus.

Wanderer

Een avontuurlijke game die reeds deze zomer verschijnt en waarin tijdreizen centraal staat. Los puzzels op, kruip in de huid van bekende verkenners en uitvinders en reis door verschillende tijdsperiodes, van oorlogen en oude beschavingen tot de post-apocalyptische toekomst.

After the Fall

Van de makers van VR-sensatie Arizona Sunshine, het Nederlandse Vertigo Games. After the Fall is een co-op schietspel voor vier spelers dat ons meeneemt naar een post-apocalyptische alternatieve versie van de jaren 80 in Los Angeles.

Winds & Leaves

Ook deze game verschijnt nog deze zomer, 27 juli om precies te zijn. Ideaal voor gamers met groene vingers want je moet een echte groene jongen zijn wil je de Cataclysm een halt toeroepen.

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey aangekondigd, een nieuwe Puzzle Bobble game voor de PlayStation 4, PlayStation 5, en PlayStation VR voor later dit jaar. Puzzels kunnen roteren en draaien in de 3D-ruimte, waardoor vreemde clusters en combinaties ontstaan die je met je handige bellenblaster kunt knallen.

Arashi: Castles of Sin

Een stealth-actie sandboxgame, die ook deze zomer verschijnt, van ontwikkelaar Endeavor One. Kruip in de huid van Kenshiro, een elite shinobi en de laatst levende zoon van het Huis Arashi. Samen met je wolf Haru moet je de kastelen van het feodale Japan in handen te zien te krijgen. Dit alles gewapend met pijl/boog en je zwaard. Iets voor de fans van Ghost of Tsushima?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)