fbpx

Horizon Forbidden West ‘zou’ nog dit jaar kunnen verschijnen zegt PlayStation-baas

Op God of War Ragnarok hoeven we dit jaar niet meer te hopen, dat is duidelijk. Maar voor die andere klepper, namelijk Horizon Forbidden West, is er wel hoop voor een release in 2021.

Dat is toch wat PlayStation-baas Hermen Hulst wist te vertellen toen hij gevraagd werd naar een mogelijke releasedatum voor de game.

Hij zei daarover namelijk het volgende: “We hebben momenteel twee zeer grote, zeer narratief-gedreven games in ontwikkeling: Horizon Forbidden West en de volgende God of War. En voor beide, zijn ze eerlijk gezegd beïnvloed door de toegang tot performance capture en talent. Voor Horizon, denken we dat we op schema zitten om de game in de periode rond de feestdagen uit te brengen. Maar dat is nog niet helemaal zeker, en we werken zo hard als we kunnen om jullie dat zo snel mogelijk te bevestigen.”

Het probleem waar de brave man het over heeft is natuurlijk corona en de invloed hiervan op iets wat een steeds belangrijker aspect wordt van Sony’s games – motion capture.

Maar bon hoop doet natuurlijk leven, dus wie weet, misschien spelen we rond kerst allemaal Horizon Forbidden West. (en dat rijmt op kerst)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d