Bekijk op 13 juni de Square Enix Presents Summer Showcase tijdens de digitale E3

Life Is Strange True Colors

Uitgever/ontwikkelaar Square Enix maakte vandaag bekend dat de zomereditie van Square Enix Presents, de digitale show met wereldpremières, nieuwe game-aankondigingen, updates en nieuws, wordt uitgezonden op 13 juni om 21:15 uur als Keynote tijdens de volledig digitale E3 2021.

Square zegt tijdens de stream spannende nieuwigheden te tonen waaronder:

  • De wereldpremière van een nieuwe game van EidosMontréal
  • Een update over Babylon’s Fall
  • Details over de Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther- War for Wakanda en updates over komende in-game events
  • Een deep dive in Life is Strange: True Colors en een eerste blik op de Life is Strange: Remastered Collection

Square Enix Presents is op zondag 13 juni om 21:15 te volgen via Square Enix’ officiële Twitch– en YouTube-kanalen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.