Ubisoft onthult details voor volgende editie van Ubisoft Forward

Ubisoft heeft meer details vrijgegeven over de volgende Ubisoft Forward, die live wordt uitgezonden op 12 juni om 21:00. De show maakt onderdeel uit van het digitale E3-evenement van dit jaar, en de uitgever/ontwikkelaar zegt ons een gevarieerde line-up met content van bekende titels, nieuwe aangekondigde titels en verrassingen voor te schotelen.

De pre-show begint om 20:00 uur met nieuws en updates van live games zoals For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs Legion en meer.

Daarna gaat de hoofdshow van start om 21:00 uur met gameplaybeelden en trailers van de volgende titel voor de Rainbow Six-franchise, voorheen bekend als Rainbow Six Quarantine, waarin deze gloednieuwe coöp-ervaring voor het eerst wordt onthuld.

De show bevat ook meer details over Far Cry 6, een game die zich afspeelt op Yara, een tropisch paradijs dat wordt geleid door dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito.

Ook verschijnt er nieuws over Riders Republic, de nieuwe massive multiplayer outdoor sports playground die zich afspeelt in Noord-Amerika. Tevens verschijnen er ook updates over Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six Siege, alsook content van de Apple TV+-serie Mythic Quest en de binnenkort te verschijnen film Werewolves Within, beide van Ubisoft Film & Television.

Na de hoofdshow, om 22:00 uur, is er ook nog een Rainbow Six Siege community briefing om spelers op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en een gesprek met Siege-ontwikkelaars over de nieuwe Operator voor Operation North Star. Tevens worden er ook nog een aantal nieuwigheden onthuld en maken spelers kans op een exclusieve Fan Charm via Twitch Drops.

Fans kijken mee op 12 juni via Ubisoft.com/Forward, Twitch of YouTube en delen hun ervaringen op sociale media met #UbiForward.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.