Red Bull gaat op zoek naar de beste CS:GO-spelers van België

Red Bull Flick is terug! Counter-Strike: Global Offensive, twee tegen twee aan een waanzinnig tempo én op speciaal ontworpen maps. Dat is wat je staat te wachten wanneer je jezelf inschrijft voor Red Bull Flick.

Red Bull Flick? Dat is CS:GO op speciaal ontworpen maps. Niet de standaard vijf tegen vijf trouwens, maar wel twee tegen twee aan een verschroeiend tempo. Je moet de flag spot immers 45 seconden weten vast te houden, en daarvoor kan je eindeloos respawnen en wapens oppikken.

Gamers zullen het tegen elkaar opnemen op een aantal speciaal voor Red Bull Flick ontworpen maps. Ze moeten vechten om punten op de kaart te veroveren en zo hun tegenstanders te domineren. De competitie begint op de planeet BU-11 (op de City Palace map) en elke overwinning brengt de duo’s dichter bij hun eindbestemming: de playoff-arena op WI-nG:5.

Alle maps kan je hier downloaden!

In België worden vier online Qualifiers georganiseerd, gevolgd door een nationale finale. De inzet? Een plekje op het internationale strijdtoneel, heel wat coole prijzen en eeuwige roem, natuurlijk!

Op het spel staan tal van waardevolle prijzen zoals gaming gear van Steelseries, monitors van AOC & coupons van Alternate met een totale waarde van €2000. Bovendien gaat het winnende duo van elke Qualifier door naar de nationale finale later dit jaar. En de uiteindelijke winnaars van alle nationale, regionale en internationale finales verdienen een plekje in de Red Bull Flick Invitational in Helsinki. Daar strijden ze om de wereldtitel en zullen ze het opnemen tegen enkele van de beste pro-spelers ter wereld!

Waar wacht je nog op?
Schrijf je snel in via redbull.be/flick!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.