fbpx

God of War Ragnarok verschuift naar 2022, en verschijnt ook op PS4 tezamen met Gran Turismo 7

Slecht nieuws voor God of War-fans die hoopten om nog dit jaar aan de slag te gaan met God of War Ragnarok. Ze zullen een jaartje langer moeten wachten zo blijkt…

Ontwikkelaar Sony Santa Monica heeft vandaag via Twitter officieel aangekondigd dat het spel dit jaar niet meer zal releasen en verschuift naar 2022.

God of War Ragnarok zal een bommetje worden op PS5, daar twijfelt niemand aan. Maar er is ook goed nieuws te melden.  In een recent interview bevestigde PlayStation Studios-baas Hermen Hulst dat de volgende God of War (en Gran Turismo 7 ook trouwens) ook op PS4 zal verschijnen.

Het enige wat we dus moeten hebben is geduld…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: