fbpx

Kijk op dinsdag 15 juni om 18u00 naar de Nintendo Direct E3-presentatie

Een mens zou het bijna vergeten door die hele corona toestand maar de E3, virtueel dit jaar, sluipt dichterbij. Het is dus niet meer dan normaal dat ook Nintendo van zich laat horen.

Op dinsdag 15 juni vinden Nintendo’s volledig virtuele activiteiten voor de E3 2021 plaats.

Kijk om 18u00 naar een nieuwe Nintendo Direct-presentatie, met ongeveer 40 minuten aan informatie over Nintendo Switch-games, waarvan het merendeel in 2021 wordt uitgebracht.

Direct na de Nintendo Direct kun je drie uur lang kijken naar Nintendo Treehouse: Live voor uitgebreide gameplayvideo’s van enkele Nintendo Switch-games.

Na de Nintendo Direct, die in het Nederlands wordt uitgezonden, volgt Nintendo Treehouse: Live, dat alleen in het Engels te zien is.

Alle content is te bekijken op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland.

Ik heb zelf maar 1 vraag: Metroid 4 alstublieft! Meer heb ik niet nodig om gelukkig te worden!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Kijk op dinsdag 15 juni om 18u00 naar de Nintendo Direct E3-presentatie'

  1. Idd Metroid 4! en nu toch zo goed als alle WiiU games heruitgebracht zijn op Switch, graag dan nog een nieuwe versie van Starfox WiiU voor Switch en Zelda Twilight Princess voor Switch

Reacties zijn gesloten.

%d