fbpx

Derde DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt op 11 juni 2021

Dragon Ball Z Kakarot

Fan van Dragon Ball Z? Dan heb je ongetwijfeld het fantastische Dragon Ball Z: Kakarot al gespeeld. Volgende week brengt Bandai Namco het derde DLC-pakket uit waarin weer heel wat lekker zit.

Vanaf 11 juni kan je aan de slag kunnen met het derde DLC-pakket voor Dragon Ball Z: Kakarot. Dit pakket kreeg de naam Trunks The Warrior Of Hope mee en vertelt het verhaal waarin Goku, in een alternatieve wereld, overleden is aan zijn hartziekte en waar de meeste vechters zijn overwonnen door de cyborgs. In een wereld vol angst en chaos, kan Trunks misschien wel de laatste hoop zijn!
 
Heb je de Season Pass in je bezit? Dan heb je sowieso recht op deze Trunks The Warrior Of Hope. Maar je kan dit uitbreidingspakket vanaf 11 juni ook apart aankopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: