Keer terug naar Oblivion met The Elder Scrolls Online: Blackwood, nu op pc

Het nieuwste hoofdstuk in de ESO-saga, The Elder Scrolls Online: Blackwood, is nu beschikbaar voor pc-/Mac en Stadia laat Bethesda weten.

Het nieuwe hoofdstuk biedt meer dan 30 uur nieuwe verhaalcontent in het nieuwe gebied van Blackwood, met iconische locaties die fans van The Elder Scrolls IV: Oblivion ongetwijfeld herinneren. The Elder Scrolls Online: Blackwood wordt op 8 juni uitgebracht voor Xbox One en PlayStation 4.

In het Blackwood-hoofdstuk, onderdeel van de jaarlange Gates of Oblivion-verhaallijn, onthullen spelers de Daedric samenzweringen en tyrannieke intriges die het land verscheuren. Ontdek wat deze samenzweringen met de Prince of Destruction en zijn verschrikkelijke plannen voor Tamriel te maken hebben. Hoewel het verhaal van Blackwood op zichzelf staat, zet het wel het overkoepelende verhaal van Gates of Oblivion voort dat later in 2021 afgesloten wordt.

Spelers kunnen zich verheugen op ons nieuwe Companions-systeem, waarmee je nooit meer alleen op avontuur hoeft te gaan, of je nu single player of met vrienden speelt. Nadat je deze functie via bepaalde quests in het hoofdverhaal van Blackwood ontgrendeld hebt, kies je uit twee nieuwe Companions en bepaal je hun speelstijl door hun uitrusting te kiezen en hun vaardigheden te verbeteren. Iedere Companion heeft een eigen persoonlijkheid, voorkeuren en unieke quests. Let goed op wat je doet, want je daden hebben invloed op je relatie met je Companion.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)