De Imperial Nobility laat zich voelen in nieuwe gameplay trailer Blood Bowl 3

Wielrenners vallen, gaan overkop, stappen op hun fiets en rijden weer verder. Voetballers voelen een zuchtje wind, vallen op de grond, beginnen te rollen en blijven (lang) liggen. Maar wat je in Blood Bowl ziet dat is allemaal nog veel straffer. Blood Bowl dat is pas een sport voor echte mannen…

Na de brutale Black Orc-trailer van een poosje geleden hebben Nacon en Cyanide een nieuwe video gemaakt om een nieuw team te introduceren voor Blood Bowl 3, namelijk de Imperial Nobility. Deze edelen staan bekend om hun trots en vooroordelen, maar ook op hun vermogen geslaagde tegenaanvallen uit te voeren.

Blood Bowl is als entertainment niet alleen zeer populair maar ook zeer lucratief. De rijke edelen van het keizerrijk konden deze kans op meer rijkdom en roem dan ook niet laten schieten. De Imperial Nobility-teams worden gesponsord door patrons met onbeperkte middelen en zijn vastbesloten over het veld te heersen.

De Imperial Nobility-teams staan bekend om hun agressieve verdediging en snelle tegenaanvallen. Hun verdedigingslinie bestaat uit Linemen, die extreem moeilijk te vangen zijn, en Bodyguards, die zeer goed in staat zijn hun tegenstanders te vloeren. Ondertussen werken de Blitzers en Throwers vaak samen om tegenaanvallen te leiden. De Imperial Nobility-teams bestaat voornamelijk uit edelmannen die niet zo edel zijn, ondersteund door Ogres met aanzienlijk meer kracht dan intelligentie.

Dankzij solide lijnen, goede passes en uitstekende wendbaarheid zijn de Imperial Nobility-teams formidabele tegenstanders. Met geld krijg je alles voor elkaar, en zij hebben er genoeg van.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)