Mark Wahlberg schittert in eerste trailer van Infinite

Mark Wahlberg zien we volgend jaar terug als Sully in de Uncharted-film. Maar hij zal eerst nog te zien zijn in de sci-fi/actieprent Infinite.

Evan McCarthy, gespeeld door Wahlberg, blijkt een zogenaamde Infinite te zijn. Iemand die na zijn dood telkens opnieuw herboren wordt en daarbij al zijn herinneringen en kennis meeneemt naar zijn nieuwe leven. Dat is de reden waarom McCarthy dingen lijkt te weten of plekken herkent waar hij in zijn leven nog nooit geweest is.

Infinte is gebaseerd op het gelijknamige boek dat werd geschreven door Brian Freeman. De film wordt geregisseerd door Antoine Fuqua zal vanaf 8 september te zien zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.