fbpx

Haal nu het fantastische Company of Heroes 2 gratis binnen via Steam

Company of Heroes 3

Steengoede real-time strategy games zijn tegenwoordig verdomd dun bezaaid, maar er was een tijd dat dit anders was. In die gouden periode van RTS-games verscheen ook Company of Heroes 2 van Relic Entertainment.

De game verscheen ondertussen 8 jaar geleden, op 25 juni 2013 om precies te zijn, maar wordt nog steeds door de ontwikkelaar ondersteund met updates. Zo draait de game ook perfect op de hedendaagse systemen dankzij een 64-bit update.

Reden te meer dus om te profiteren van deze fantastische aanbieding die momenteel op Steam loopt. Daar kan je de basisgame én de uitbreiding Ardennes Assault gratis en voor niks aan je bibliotheek toevoegen.

Een mooi kadootje van Steam en Relic Entertainment op deze zonnige zaterdag. Je kan nog even wachten en lekker genieten van dit zomerse weekend, maar weet dat je tot nu donderdag 3 juni de tijd hebt om deze aanbieding te claimen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: