Sony geeft nieuwe foto vrij van de Uncharted-film

De Uncharted-film lijkt er écht te komen. De productie van deze film kende een nogal hobbelig parcours waarbij er verschillende regisseurs de revue passeerden en ook corona een streep trok doorheen de geplande opnames.

Maar in februari van 2022 is het dan eindelijk zover. Dan kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar Uncharted met in de hoofdrollen Tom Holland en Mark Wahlberg. Tom kruipt in de huid van de jonge Nathan Drake, terwijl Mark de rol van Sully op zich neemt.

Op een nieuwe foto die is vrijgegeven door Sony, via The New York Times, valt er meteen iets op aan Sully. Zijn kenmerkende snor lijkt hier te ontbreken waardoor het speculeren kan beginnen over waar die gebleven is. Misschien krijgen we wel een origin story over zijn snor!

Uncharted moet vanaf 18 februari 2022 te zien zijn in de bioscopen. Als alles volgens plan blijft verlopen natuurlijk…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Sony geeft nieuwe foto vrij van de Uncharted-film

  1. Inderdaad waar is de snor naar toe? Of gaan ze die erop zetten met CGI? 🙂

Reacties zijn gesloten.