WINNAARS: Maak kans op een Minibird Top Pop-controller voor Nintendo Switch

Een Nintendo Switch is verdomd handig om onderweg te gamen. Maar als je thuis in de zetel zit, is het toch net wat prettiger om met een goede controller in de hand te gamen op je tv.

Bedankt voor jullie deelname!
De winnaars zijn bekend en werden gecontacteerd via Instagram.
Proficiat KVB uit gelrode & GV uit Hever!

En dat kan je nu ook in stijl doen, want wij geven twee Minibird Top Pop-controllers voor de Nintendo Switch weg!

Deze controllers gaan 12-16u mee op één oplaadbeurt en liggen echt goed in de hand. En voor extra comfort zijn er op de achterkant twee programmeerbare knoppen aanwezig. In totaal zijn er vier verschillende stijlen beschikbaar, zodat er zeker eentje is waarmee je gezien wil worden.

Wil je kans maken op een van de twee Minibird Top Pop-controllers ter waarde van €39,99? Volg ons dan op Instagram via @pragaliciousbe, tag een vriend(in) en laat in een comment onder de Instagram-post weten welke versie je graag wil winnen.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.