fbpx

Nieuwigheden in seizoen 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bekend gemaakt

De inhoud van het tweede seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is bekend gemaakt! Dit seizoen kreeg de naam North Star mee en schotelt een gloednieuwe verdediger en een herwerkte versie van de Favela-map.

In North Star ontdekken we een gloednieuwe Operator. Thunderbird is uitgerust met een Kóng Healing Station waarmee zij elke gamer geneest, teamgenoot of vijand, die zich dicht bij het apparaat bevindt. Zelfs wanneer ze gevallen zijn. Thunderbird is een Operator met een laag pantserniveau en hoge snelheid, uitgerust met een SPEAR .308 of SPAS-15 als primair wapen en een BEARING 9 of Q-929 als secundair wapen.

(Lees verder onder de foto)

Daarnaast introduceert het nieuwe seizoen de opnieuw ontworpen map Favela. Er zijn nieuwe kamers toegevoegd, is er een beter overzicht van de map en is er een verbeterde navigatie. Deze aanpassingen moeten de leesbaarheid van de map verbeteren, waardoor we altijd weten waar ze zijn en waar ze naartoe moeten op Favela.

Tot slot worden op de Test Servers twee nieuwe features getest: een vernieuwd pantsersysteem en activiteiten na de dood. Pantser wordt omgeschakeld naar levenspunten waardoor we een beter zicht hebben op hoeveel schade ze nog kunnen nemen. Ook zijn er nieuwe activiteiten voor na het sneuvelen: aanvallers besturen hun eigen drones en sommige verdedigers (Maestro, Echo en Mozzie) hebben de mogelijkheid om hun gadgets te gebruiken. Deze veranderingen hebben vanzelfsprekend een grote impact op de gameplay en moeten getest worden om feedback van de gamers te verzamelen. Deze features zijn alleen beschikbaar op de Test Server en worden niet toegevoegd op de live servers met de lancering van North Star. De Test Server van North Star lanceert vandaag.

De overige updates die met North Star geïntroduceerd worden zijn:

  • Vernieuwd scoreboard
  • Nieuwe lijk-iconen
  • Fix voor kogelgaten
  • Het balanceren van Operators (Melusi, Mira en Maestro tweaks en een opnieuw ontworpen gasverspreiding)

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is ook onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: