Bandai Namco komt na de zomer met Family Trainer voor Nintendo Switch

Het overdonderende succes van Ringfit Adventure op Nintendo Switch heeft Bandai Namco ertoe aangezet om met een sportief alternatief op de proppen te komen. De ontwikkelaar/uitgever kondigt vandaag Family Trainer aan.

Family Trainer moet ons door middel van gevarieerde, gemakkelijke en leuke activiteiten aanzetten om meer te bewegen. De game maakt gebruik van de Nintendo Joy-Con-Controllers en een meegeleverde beenband waardoor gamers hun volledige lichaam kunnen gebruiken tijdens de vele minigames.

Een eenvoudige besturing en intuïtieve gameplay moeten van Family Trainer een echte ‘pick up and play’-game maken, en dat voor jong en oud. Er zal ook een multiplayer aanwezig zijn waarmee je jouw prestaties online kan vergelijken.

Family Trainer verschijnt op 3 september, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.