Vanavond krijgen we de eerste gameplay van Horizon Forbidden West te zien!

Het is al bijna 11 maanden geleden dat Sony de opvolger van Horizon Zero Dawn aankondigde. Sindsdien was het akelig stil rond de game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games. Tot nu, want Sony dropte zopas een bommetje.

UPDATE: Ben jij ook benieuwd wat Sony ons gaat voorschotelen tijdens de State of Play rond Horizon Forbidden West? Stem dan straks om 23u af op het YouTube-kanaal van PlayStation via de link onderaan dit bericht!

Op de PlayStation Blog verscheen namelijk de aankondiging dat Sony nu donderdag een nieuwe State of Play zal uitzenden én dat deze volledig in het teken zal staan van Aloy in Horizon Forbidden West.

De presentatie zal ongeveer 20 minuten duren, waarvan er 14 minuten aan in-game footage getoond zal worden. Deze footage werd rechtstreeks opgenomen vanaf een PlayStation 5.

Zet je alarm alvast klaar voor nu donderdag om 23u00, want dan wordt deze State of Play uitgezonden. En vanaf 18u00 kan je mee aftellen met een speciaal ontwikkelde aftelklok.

Je weet dus wat je te doen staat!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Vanavond krijgen we de eerste gameplay van Horizon Forbidden West te zien!

  1. Woot Woot! Can’t wait to see more of this upcoming masterpiece!

  2. Tja benieuwd, want hoe mooi de eerste ook was, kon me niet helemaal vinden met dat kleurenpallet en ook aan de game ontbrak er iets waardoor ik het teleurstellend vond…

Reacties zijn gesloten.