fbpx

BlizzCon gaat ook dit jaar niet door

BlizzCon

Er zal dit jaar , net als vorig jaar, geen BlizzCon-conferentie plaatsvinden. Dat heeft ontwikkelaar en uitgever Blizzard bekend gemaakt.

BlizzCon stond gepland voor november van dit jaar, maar dit grootschalige event zal dit jaar niet plaatsvinden. Reden hiervoor is de nog steeds fluctuerende onzekerheid door de wereldwijde coronapandemie.

The ongoing complexities and uncertainties of the pandemic have impacted our ability to properly move forward on many of these fronts, and ultimately we’re now past the point where we’d be able to develop the kind of event we’d want to create for you in November.

We very much look forward to celebrating with you all again. Until then, we’ll see you in Azeroth, Outland, Sanctuary, and all the other worlds we call home.

Saralyn Smith, Executive Producer van BlizzCon

Blizzard is van plan om begin 2022 een nieuw event in te plannen waarbij een online event, zoals BlizzConline begin dit jaar, wordt gecombineerd met verschillende kleinschalige events over de hele wereld. Hoe dit alles er zal uitzien, maakt Blizzard later bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d