The Last of Us: Part 2 krijgt PlayStation 5-update

The Last of Us Part 2

The Last of Us: Part II verscheen vlak voor de release van de next-gen consoles. Tot grote spijt van diegenen die een PlayStation 5 wisten te bemachtigen, bracht ontwikkelaar Naughty Dog geen PS5-versie uit van de game. Iets wat ze wel deden bij het eerste deel.

Maar vandaag hebben we toch goed nieuws te melden voor de PlayStation 5-eigenaars die The Last of Us: Part II willen (her)beleven. Want er is een patch verschenen die heel wat grafische verbeteringen doorvoert op Sony’s next-gen console.

Na het installeren van de patch, die de game naar versie 1.08 brengt, krijg je op je PlayStation 5 een extra optie in de display-settings waarbij je kan kiezen tussen een refresh rate van 30 of 60 frames per seconde. Daarnaast hebben de graphics een update gekregen en zijn de laadtijden een pak ingekort.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.