fbpx

Maak kennis met de Rally van Kroatië in WRC 10

WRC 10

De Rally van Kroatië stond dit jaar voor het eerst op de kalender van het rallykampioenschap, en wordt nu al beschouwd als een van de spannendste races in de geschiedenis van de WRC. Nog nooit eindigden tijdens een WRC-rally op asfalt de nummer één en twee zo dicht bij elkaar, met slechts 0,6 seconde verschil tussen de winnaar Sébastien Ogier en de Welshman Elfyn Evans. 

Het spreekt voor zich dat deze rally ook in WRC 10 aanwezig zal zijn en NACON en KT Racing onthullen dan ook met veel plezier nieuwe gameplaybeelden van deze Rally van Kroatië.

De Croatia Rally wordt volledig op asfalt gereden dat vaak ook gescheurd en beschadigd is door het slechte weer in de regio. Deze wegen door het hart van het Kroatische platteland zijn vaak extreem smal en vereisen een feilloze wegligging om snelheid te behouden. WRC 10 zal net zoals zijn voorgangers het uiterste vragen van je rijvaardigheden.

WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, 
Xbox One, Xbox Series X|S, PC en komt op een later moment ook naar Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: