Klassieke raid uit originele Destiny is vanaf zaterdag beschikbaar in Destiny 2

Destiny 2 heeft ondertussen een hele groep trouwe fans en zij zullen blij zijn om te horen dat ze nu zaterdag verwend worden met de terugkeer van een echte klassieker uit de eerste game.

Bungie heeft namelijk aangekondigd dat de eerste raid uit de originele Destiny, Vault of Glass, nu zaterdag 22 mei om 19:00 naar Destiny 2 komt. Guardians keren zo terug naar Venus om Atheon te stoppen voordat het een te grote bedreiging wordt.

De terugkeer van Vault of Glass geeft een twist aan de klassieke raid in de vorm van nieuwe uitdagingen en heeft bij de launch zowel een Contest Mode als World First-race. Guardians die de klassieke raid willen verslaan moeten ook uitdagende Triumphs voltooien.

Bungie heeft een aantal beperkingen van de raid bekendgemaakt:

  • De Contest Mode in Vault of Glass is slechts 24 uur actief.
  • Gamers moeten 1300 Power zijn om aan de cap van alle encounters te voldoen.
  • Vault of Glass uitspelen met de Contest Mode actief is de eerste stap om toegang te krijgen tot de nieuwe Challenge Mode in de Director en de Tempo’s Edge Triumph (een lijst van Triumphs).
  • Door Tempo’s Edge te voltooien in deze nieuwe ontgrendelde Challenge Mode wint een team de Worlds First-race.
  • Om de vereisten voor de Triumph in de Challenge Mode af te dwingen, wordt het volledige team uitgeschakeld als ze niet aan de succesvoorwaarden van elke encounter voldoen.

Er zijn ook Bungie-rewards beschikbaar voor Guardians die de raid snel voltooien, zodat ze exclusieve items uit de Bungie Store kunnen halen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.