Elite Dangerous: Odyssey viert release op pc met launch trailer

Frontier Developments, de studio/ontwikkelaar/uitgever achter onder andere Planet Coaster, Jurassic World Evolution en Planet Zoo trekt de ruimte in met Elite Dangerous: Odyssey. Vanaf morgen is deze beschikbaar op pc laten ze ons weten via mail.

Vanaf woensdag 19 mei kan je dus het avontuur opzoeken in de ruimte, op pc, en dit via Steam, de Epic Games Store, en Frontier eigen FrontierStore.

Je opdracht luidt als volgt: druk je stempel op het heelal in Elite Dangerous: Odyssey. Verken verre werelden te voet en verleg de grenzen van de bekende ruimte. Stap als eerste op talloze unieke planeten en ontdek land dat sinds het begin der tijden onaangeroerd is gebleven. Spelers kunnen landen op talloze nieuwe planeten met verbluffende nieuwe technologie, en onbeperkte vrijheid verkennen vanuit een eerste-persoonsperspectief.

Odyssey introduceert de gedetailleerde schaal die nodig is voor gameplay te voet, terwijl de enorme afstanden gemeten in lichtjaren en de talloze missies die beschikbaar zijn voor spelers behouden blijven. Odyssey breidt de uitgebreide wereld van Elite Dangerous nog meer uit, zorgt voor meer diepgang en een meer persoonlijke ervaring voor alle commandanten om op hun eigen manier de ruimte willen verkennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)