fbpx

Maak kennis met Marvel’s Wastelanders: Old Man Star-Lord stemacteurs in trailer

Fans van het Marvel-universum hebben de komende weken en maanden niet te klagen. Ze mogen zich immers opmaken voor flink wat series, films en podcasts in hun favoriete universum. Daar hoort ook Marvel’s Wastelanders: Old Man Star-Lord waar we vandaag een nieuwe podcast-trailer (of hoe noem je zoiets) voor krijgen.

Timothy Busfield, Chris Elliott, Vanessa Williams en Danny Glover zijn de hoofdrolspelers in de voice cast van Marvel’s Wastelanders: Old Man Star-Lord podcast.

Het verhaal gaat als volgt: In een duistere alternatieve toekomst van het Marvel Universum, hebben de schurken eindelijk gewonnen en zijn de helden niets meer dan een slechte herinnering. Marvel’s Wastelanders: Old Man Star-Lord vindt Peter Quill en Rocket een beetje dikker, een beetje trager, en een stuk hartelozer dan ze waren tijdens de gloriedagen van de Guardians of the Galaxy.

Ze ontdekken al snel dat de Aarde ook niet meer is wat ze geweest is, wanneer ze neerstorten 30 jaar nadat Doctor Doom een dorre, desolate woestenij heeft overgenomen en alle superschurken van de wereld de controle hebben overgenomen, waaronder de vogelvrije Ghost Riders en de bloeddorstige Kraven the Hunter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d