fbpx

Watch Dogs Legion krijgt binnenkort 60fps-optie op next-gen consoles

Watch Dogs Legion

Ubisoft blijft Watch Dogs Legion ondersteunen. De game kwam eind vorig jaar op de markt en werd door zijn trouwe fans enorm gesmaakt. Toch zaten er nog een pak problemen in de game die voor het grootste deel opgelost werden met een grote patch die begin deze maand gereleaset werd.

Maar er bleef op next-gen een grote afwezige: de optie om de game in 60 fps te spelen. En daar komt gelukkig verandering in.

Want op hun website geeft Ubisoft meer tekst en uitleg over wat we mogen verwachten in de volgende update voor Watch Dogs Legion. Daar vermelden ze dat er een Performance Mode aan de PlayStation 5- en Xbox Series X-versie zal toegevoegd worden, waardoor de game dus 60 fps zal halen. Het is niet bekend of dit in combinatie met een 4K-resolutie zal zijn of niet.

Verder moet de update die de game naar versie 4.5 zal brengen ook een berg andere bugs de kop indrukken. Ook diegene die de kop op staken na de introductie van het DLC-personage Mina.

Wanneer we update 4.5 voor Watch Dogs Legion mogen verwachten, gaf Ubisoft jammer genoeg niet mee.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d