Watch Dogs Legions eerste grote post-launch update vandaag beschikbaar

Watch Dogs Legion-spelers die zin hebben in meer content die komen vanaf vandaag uitgebreid aan hun trekken. Dat bewijst alvast deze nieuwe Watch Dogs Legion-trailer die toont wat je mag verwachten van de eerste grote post-launch update die vandaag verschijnt.

Watch Dogs Legion Update 1 bevat zowel gratis als betaalde Season Pass-content. Als eerste is er een gloednieuwe speelbare held genaamd Mina Sindhu, beschikbaar voor alle Watch Dogs Legion-spelers die de Season Pass bezitten. Uit de trailer blijkt dat Mina Sindhu bovennatuurlijke krachten heeft, want ze gebruikt mind control om vijanden in haar macht te krijgen en ze haar zin te laten doen. Mina zal beschikbaar zijn in zowel de single player- als online modi.

Bezitters van de Season Pass krijgen ook toegang tot het derde deel van de DeadSec-missies, genaamd Swipe Right waar je moet infiltreren in een smokkelaarsbende om informatie te krijgen over een oud artefact.

Watch Dogs Legion Update 1 voegt ook drie extra co-op missies toe die je met maximaal drie andere spelers kunt spelen, vijf nieuwe opdrachten, en twee nieuwe gadgets die beschikbaar zijn voor operators. Er komen twee nieuwe personageberoepen beschikbaar in single player- en multiplayermissies: first responders en DJ’s. First responders kunnen een AR-schild inzetten dat hen of andere spelers beschermt, terwijl DJ’s teamgenoten kunnen bufferen en vijanden om hen heen kunnen verstoren met geluidsgolven. 

Watch Dogs Legion voegt ook een van de meer gevraagde functies toe: meer aanpassingsopties, waaronder haar- en lichaamsopties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)