Het Rainbow Six Siege: Apocalyps-event start vandaag

Rainbow Six Siege-spelers mogen zich opmaken voor een nieuw in-game event dat vandaag start. Centraal staat een nucleair event en de totale vernietiging van de aarde.

Het in-game event introduceert een post-apocalyptische versie van de map Outback waar spelers vechten voor hun clan, hoop en vrijheid.

In de wereld van Apocalypse heeft de mensheid’s afhankelijkheid van nucleaire energie geleid tot het einde van de beschaving en het ontstaan van twee clans: The Keepers en The Warband. Deze krijgers en aasgieren zoeken de laatste plant op aarde die de kracht bezit om het leven terug te laten keren.

De nieuwe gamemodus, Canister, laat spelers strijden als The Keepers (verdedigers) of The Warband (aanvallers) voor de laatste plant op aarde. Verdedigers verplaatsen het blik met de plant door de map heen, terwijl aanvallers specifieke scanners activeren om verdedigers te ontdekken die door de kamers heen dwalen. Het hoofddoel van de aanvallers is om het blik te veroveren terwijl de verdedigers het blik moeten beschermen tot de tijd op is. De laatste optie om de overwinning veilig te stellen, is door alle tegenstanders te elimineren.

Het Apocalypse event brengt een collectie van 35 items naar de game voor Fuze, Gridlock, Maverick, Nomad, Twitch, Maestro, Melusi, Rook, Smoke en Valkyrie. Spelers krijgen toegang tot gepersonaliseerde hoofduitrustingen, wapenskins en uniformen. Alle exclusieve, tijdelijke customization items van Operators zijn apart verkrijgbaar als bundels voor 1.680 R6 Credits of via de Apocalypse Packs voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown.

Er is dus werk aan de winkel voor de Rainbow Six Siege-spelers en hiervoor hebben ze tijd tot en met 18 mei want dan loopt het event af.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)