Laatste Final Fantasy VII Remake Intergrade-trailer toont intense gevechten

Final Fantasy VII is en blijft een tijdloze klassieker. Final Fantasy VII Remake deed die klassieker alle eer aan. We twijfelen er dus niet aan, waarom zouden we trouwens, dat ook Final Fantasy VII Remake Intergrade die lijn zal doortrekken.

De nieuwe beelden tonen de indrukwekkende PS5-graphics van Final Fantasy VII Remake Intergrade en nieuwe content van Final Fantasy VII Remake Episode INTERmission, waarin Yuffie Kisaragi en haar partner Sonon Kusakabe een gevaarlijke missie uitvoeren om Midgar te infiltreren en het krachtigste materia van de Shinra Electric Power Company te stelen.

In Final Fantasy VII Remake Episode INTERmission kunnen spelers met Yuffie en Sonon snelle en flitsende aanvallen gebruiken en samenwerken tijdens gloednieuwe gevechten tegen Shinra’s Director of Advanced Weaponry Division, Scarlet, en Nero, een lid van de elite-eenheid van Deepground die bekendstaat als de Tsviets. Er is ook een nieuwe Summon Materia voor het oproepen van Ramuh, de legendarische Lord of Levin. Tenslotte toont de trailer gameplay van Fort Condor, een nieuwe tactische mini-game die speelbaar is in FF7R EPISODE INTERmission.

Final Fantasy VII Remake Episode INTERmission voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en systemen. Spelers die Final Fantasy VII Remake voor de PlayStation 4-console hebben gekocht, kunnen gratis een PS5-update downloaden die zonder extra kosten alle -gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.

Daarnaast kunnen ze de nieuwe aflevering met Yuffie als op zichzelf staande download aanschaffen in de PlayStation Store. Spelers die de disc-versie van Final Fantasy VII Remake op PS4 bezitten, hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)