Nooit meer slapen in eerste trailer voor Netflix’ sci-fi thriller Awake

We hebben allemaal soms al wel eens last van een (of meer) slapeloze nacht(en). Stel je echter voor dat je om de een of andere reden nooit meer zou kunnen (of moegen) slapen. En wat daarvan dan de gevolgen zouden kunnen zijn. Het leek Netflix alvast een interessant concept om een film rond te maken.

Het verhaal van deze post-apocalyptische scifi-thriller gaat alvast als volgt: Er ontstaat chaos als tijdens een wereldwijde gebeurtenis alle elektronica worden uitgeschakeld en mensen het vermogen verliezen om te slapen. Maar Jill (Gina Rodriguez), een ex-soldaat met een turbulent verleden, heeft misschien de oplossing in handen: haar eigen dochter.

Goed genoeg voor een avondje met een zak chips (ribbelkes met zout voor mij) en een frisdrank of een pintje denken we dan.

Meer nog, laat ons hopen dat de film boeiend genoeg is zodat we niet in slaap vallen tijdens het kijken. (Overviel me 1 keer tijdens Uwe Bolls Far Cry)

Awake is vanaf 9 juni te bekijken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)