fbpx

SEGA kondigt Judgment-sequel Lost Judgment officieel aan met trailer

De geruchten bleken waar te zijn: SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio, de studio achter de Yakuza-reeks, onthullen Lost Judgment, de sequel op Judgment.

Lost Judgment mengt het betere speurneuzenwerk met een film noir-verhaal en actie in een mysterieuze thriller die draait om Takayuki Yagami, een privédetective die opkomt voor mensen die door de wet niet beschermd worden.

Features

  • Wettig onrecht – Lost Judgment plaatst spelers opnieuw in de sneakers van de voormalige advocaat en straatvechtende detective Takayuki Yagami. Samen met zijn partner, ex-yakuza Masaharu Kaito, wordt het misdaadbestrijdende duo gevraagd een schijnbaar perfecte misdaad te onderzoeken, met een hoofdverdachte die een waterdicht alibi heeft. Al snel stuiten de twee op een complexe samenzwering van diverse onwaarschijnlijke facties, die heimelijk profiteren van een niet goed functionerend rechtssysteem. Maar terwijl de slachtoffers zich opstapelen en Yagami de waarheid steeds verder blootlegt, moet hij kiezen tussen het verdedigen van de wet of het streven naar gerechtigheid.
  • Stijlvolle gevechten – Dankzij Yagami’s martial arts-vaardigheden kan hij zich stijlvol uit elke situatie vechten, of hij nu door een enkeling of een hele groep belaagd wordt. Oefen jezelf in de Crane-, Tiger- en nieuwe Snake-stijl, een sierlijke stijl die de aanvallen van vijanden afweert en teruggeeft, waardoor hun eigen energie tegen ze wordt gebruikt.
  • Onderzoeken – Yagami’s arsenaal aan detective-tricks is uitgebreid met coole gadgets, nieuwe manieren om onopvallend verdachten te volgen en handige infiltratiemethodes. Maak slim gebruik van al je mogelijkheden om de onderste steen boven te krijgen.
  • Geniet van het stadsleven – Doe je eigen ding op je eigen tempo in de bruisende binnensteden van Tokio en Yokohama, zo authentiek als alleen RGG Studio die kan reproduceren. Speel games in Club SEGA, vind je favoriete hangplekjes, voer missies uit voor de plaatselijke bevolking, en nog veel meer.

Lost Judgment wordt wereldwijd gelanceerd op 23 september 2021 voor zowel PlayStation 5 en Xbox Series X|S als de PlayStation 4 en Xbox One.

Check onze Judgment-review op PS5 of onze gameplay video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d