fbpx

Schrijf je nu in voor Red Bull Wololo IV, de epische 1v1 Age of Empires 2 Definitive Edition-wedstrijd

Ben je een (steen)goede Age of Empires 2-speler, en heb je zin om te schitteren op het hoogste niveau? Dat kan!

Na meer dan 20 jaar is Age Of Empires II nog steeds razend populair. En dan zal iedereen geweten hebben! Tijdens de vierde editie van de één-tegen-één-competitie Red Bull Wololo nemen de beste spelers ter wereld het tegen elkaar op. Maar ook jij kan een plek in de line-up veroveren! Red Bull organiseert immers open qualifiers.

Acht spelers stoten daarin door naar de grote finale, waar ze de top acht van de vorige editie het vuur aan de schenen kunnen leggen. Dat zijn niet van de minste natuurlijk: Gan “Mr_Yo” Yangfan, Ørjan “TheViper” Larsen, Hamzah “Hera” El-Baher, Kai “Liereyy” Kallinger, Darko “DauT” Dautovic, Hoang “ACCM” Huy, Dmitriy “Vinchester” Smirnov en Ville “Villese” Jämsä.

Dit vierde hoofdstuk van Red Bull Wololo brengt spelers van het hoogste niveau samen om oorlog te voeren in de spelmodus Empire Wars met een Scandinavisch tintje. Het evenement wordt wereldwijd gestreamd en gehost door prominente Age of Empires 2 casters, waaronder Nili_AoE, MembTV, T90Official en Dave_AoE.

Zin om je kans te wagen, en waarom niet, door te stoten naar de finale? Schrijf je dan nu in voor de open qualifiers!

Dit zijn alvast de timings

Timings:

Open qualifier 1: zaterdag 29 mei – zondag 30 mei
Open qualifier 2: zaterdag 6 juni – zondag 7 juni
Finals: zaterdag 19 juni- zondag 27 juni

Meer info over het event kan je vinden op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: