fbpx

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 voor PS5 uitgesteld naar later dit jaar

Slecht nieuws voor de fans van de betere headshots en slow motion kills… De PS5-versie van Sniper Ghost Warrior 2 verschijnt namelijk later dan gepland.

Dat laat het team van CI Games zelf weten in een persbericht. De reden die ze opgeven zou te maken hebben met onvoorziene en pas ontdekte technische issues. Er werd nog geen nieuwe releasedatum opgegeven.

De andere versies, namelijk PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc verschijnen wel zoals gepland op 4 juni. Ook hier geeft het team mee dat alle PS4-spelers die de game kopen kunnen rekenen op een gratis update naar de PS5-versie bij release.

Ook een mooi gebaar is het feit dat het team als goedmaker de eerste grote DLC die verschijnt na release gratis zal aanbieden aan iedereen die het spel in huis heeft, en dit op elk platform.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d