fbpx

PlayStation onthult de Paul George PG 5 PlayStation 5 Nike-schoen

Gamer en op zoek naar nieuwe schoenen? En als het even kan schoenen die er niet alleen hip en trendy uitzien maar waarmee je andere gamers stikjaloers maakt? Zoek niet verder, we hebben ze gevonden…

Nu ja, gevonden is niet het juiste woord want er zullen best wel wat euries aan te pas komen om ze in huis te kunnen halen.

PlayStation onthulde recent het Paul George PG 5 PlayStation 5 Colorway-paar. De nieuwe sneakers zijn ontworpen om eruit te zien als een PS5, wat een geweldige manier is om jezelf er elke dag aan te herinneren dat de echte consoles zelf niet op voorraad zijn.

De nieuwste Nike samenwerking is te danken aan een samenwerking tussen PlayStation en NBA’s Paul George van de LA Clippers. Sommige van de vorige op PlayStation geïnspireerde schoenen waren niet altijd een schot in de roos maar deze nieuwe lijn ziet er wel cool uit.

Op de PlayStation-blog vertelt Paul George dat hij al zijn hele leven een die-hard PlayStation-fan is en dat dit creatieve project daar een weerspiegeling van is.

Net als de PlayStation 5 console is de PG 5 mijn platform om mijn game naar een hoger niveau te tillen, dus ik kon de kans niet voorbij laten gaan om deze twee elementen samen te brengen in deze nieuwe samenwerking met PlayStation,” aldus George. “Nike en PlayStation-ontwerpers, waaronder Yujin Morisawa – de kunstenaar achter het ontwerp van de PS5-console – hebben nauw samengewerkt om de geest van mijn game en de look van PS5 tot leven te brengen in deze unieke samenwerking.

Net als bij zijn eerdere samenwerkingen met Sony voor merkkleding voor PlayStation, zal de tong van de schoen zelf de PG- en PS-logo’s op de voorkant hebben. Qua kleuren zien we het iconische wit, blauw en zwart van de nieuwste generatie PlayStation. Zelfs de vorm van de sneaker is een doordachte weergave van de PS5, gemodelleerd naar de DualSense-controller.

De schoenen zelf zijn vanaf 14 mei verkrijgbaar, maar als ze even schaars zijn als de PlayStation 5, dan is het misschien geen slecht idee om ze ergens te pre-orderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: