fbpx

Nieuwe gameplay video vertelt je alles wat je moet weten over Necromunda: Hired Gun

Necromunda: Hired Gun is niet meteen game die hoog op ons verlanglijstje staat. De reden waarom we toch aandacht besteden aan de game is omdat Focus Home Interactive de game zal uitgeven. En Focus die hebben een neus voor goede games, denk maar aan A Plague Tale Innocence, Vampyr, The Surge en GreedFall.

Necromunda: Hired Gun is een FPS, ontwikkeld door het kleine maar gepassioneerde team Streum On Studio, die verschijnt op 1 juni op PC en consoles.

De game neemt ons mee naar een grimmige, gewelddadige (Deus Ex-achtige) stad, genaamd Necromunda, een plek waar alles kan tegen de juiste prijs. Als premiejager in deze utopie van geweld moet je de vele tools, gadgets en gear in je dodelijke arsenaal gebruiken om elk contract tot een goed einde te brengen.

Onderstaande nieuwe gameplay trailer biedt een overzicht van wat je zoal mag verwachten qua zones, wapens en extra’s, inclusief de cyber-aangetaste Mastiff.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: